10 Şubat 2010 Çarşamba

denemekbedava.com

Geçen gün blogları gezerken böyle bir site olduğunu keşfettim. Aldığım ürün güzelse mutlaka tavsiye ederim. Bana önerilenleride kullanırım. Bu site bazı ürünler hakkında yorum yazıp değerlendirme yapabileceğiniz bir platform. 2-3 gün önce üye oldum bazı aldığım ve denediğim ürünler hakkında yorum yazdım. Bu sabah kargo ile bana 2 adet milka çikolata ve renk koruyucu ürünü deneyip yorum yazmam için gönderdiler. Sabah yapılan bu supriz çok hoşuma gitti. Beni tanıyan arkadaşlarım bilir ben çikolatada bitter sevenlerdenim çikolatalarım bitter geldi :)


İsteyenler bu linkten inceleyeblir.

8 yorum:

  1. Çikolata deyince (üstelik bitter) ben de yorum yapmadan duramam şimdi. Bitter çikolata dediğin çok tatlı olmamalı, en azından sütlü çikolata kadar tatlı olmaz ama resimlerini gördüğümüz çikolatalarsa gelenler onun bitteri çok başarılı olmamış bence:)

    YanıtlaSil
  2. Sibel'ciğim çekmecemde emrinize amade:)) Ama mağlum benim çekmecem doluyken benim canım çikolata istemiyor olmayınca deliriyorum.Şuan yeterince mevcut ne zaman isterseniz...

    Nuriye'ciğim gelenler resimde gördüklerin ben daha önce fındıklısını yemiştim beğenmiştim ama sen daha acı seviyorsun galiba. Mabel bu işi iyi yapıyor özellikle bitteri.

    YanıtlaSil
  3. Mabel, evet yaaa mükemmeldir gerçekten.

    Milka'nın M-joy çeşitleri içinde en güzeli fıstıklı ve sütlü olan canım.
    Senin de bilgin olsun...

    YanıtlaSil
  4. bunca zaman niye bahsetmedin bize bu siteden, hemen üye oldum

    YanıtlaSil
  5. benim de yeni haberim oldu deniz'ciğim hemen yazdım :)

    YanıtlaSil
  6. irem :):)bloğuma hemen bi baksan ne gülersin:)

    YanıtlaSil
  7. Pofidiğim baktım ve gerçekten bugün yüzümü güldürdün :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails