29 Temmuz 2010 Perşembe

Bebeğe isim bulmak ne zor iş

Ablamın ufaklığı için hala isim araştırmaları heycanla sürmekte. Biliyorsunuz biz Recep olarak sevmeye başladık neden olduğu önceki yazılarımda yazmıştım.
Sonra Cem ismine karar verildi ve uzun süredir Cem diyoruz ufaklığa ama M. Ali abi çok sevmemiş ismi içine sindirememiş.



Yeniden başa döndük. Dün ablamalara yemeğe gittik ve isim konusu derinlemesine konuştuk. M. Ali abi 1 hafta zaman istedi ama onun gönlü
"Atlas" isminden yana. Atlası ablam istemiyor. Ne olacak sonu bilmiyoruz.
Ben Burgaz diyorum M. Ali abi sevdi ama ablam ne o öyle Aygaz gibi dedi :) Burgaz'ın aslında anlamı güzel. Ablasının adı Ada, bu ufaklıkta Burgaz olursa çok güzel olacak çünkü M.Ali abi, ablama Burgaz Ada'da evlenme teklif etmiş. Neyse bunlar çok önemli değil ablam beğenmedi sonuçta :)
Son 2'e kalan isimler söyle, "Poyraz" ve "Kuzey". Bu ikisi arasından biri olacak gibi. Yüksek ihtimal Kuzey. Ama eniştem 1 hafta içinde çok daha güzel bir isimle gelmezse :)
Hadi hayırlısı

9 yorum:

  1. Burgaz ismini ben de begendim iremcim senin gibi. kuzey ve poyraz hakkındaki naçizane fikrim ise soyle: ikisi de en popüler isimler şu sıra hem de fazlasıyla. hatta gecen hafta sonu bir arkadaşımız da kuzey koydu ve ilk okulda adaşları cok olacak diye bir muhabbet gecti... içlerine sinen hangisiyse o olacak tabii... sağlıklı ve mutlu olsun da :)))

    YanıtlaSil
  2. Evet canım bir sürü adaşı olacak ama ne yapalım karar versinler :)
    Ben olsam Burgaz koyarım

    YanıtlaSil
  3. isim çok önemli ben ismin insanı simgelediğini düşünürüm yani bir insanın isminin anlamıyla bütünleştiğini düşünüyorum onun için çok önemli. hayırlı olsun simdiden bebiş =)

    YanıtlaSil
  4. ikiside güzelmiş bence soy simiyle hangisi daha uyumluysa onu seçin:))

    çok zor isim bulmak bilirim

    YanıtlaSil
  5. Handan'cığım doğru soyluyorsun çok etkiliyor isim umarım ona uyan bir isim olur :) aylin'ciğim Soyisimle uyumlu Ata olabilir onuda soyledik ama düşünmediler .)

    YanıtlaSil
  6. iki isim de güzel. İrem sana şu Barcelona tatilinle ilgili bir şey saoracağım. Hangi acente ile gitmiştiniz? memnun kalmışmıydınız? Özellikle tavsiye edecegin bir şey var mı?

    YanıtlaSil
  7. Minimalist'ciğim biz tur ile gitmedik ama vize işlerimizi Pronto tur ile hallettik. Gayet memmun kaldık. Ucak biletlerini ve otelide ben ayarladım ama onla taksit yapıyor diye onlarıdan satın aldım. Bulduğum fiyatı soyledim e-bookingten aynı fiyata kaldım.

    Kaç gün kalacaksın bilmiyorum ama plajını mutlaka gör. Parc Gaülle git ve tepen sehri gör. Sagrada famila oyle. Hayvanat bahçesi de süper. Heryeri guzel. La Ramba çok hareketli otelin oraya yakın olursa cok rahat edersin. Her yere metro var. Çok rahat gezersin. Hergün bilet kalacağınıza haftalık alın cok daha ucuza gliyor. Mecbur heryere metro ile gidiyorsun.

    Tapas barlara gir ama deniz ürünlerini seviyorsan. Ekmek üst deniz ürünü modelindeler :)Pep Tapasa gidin çok küçük ve ünlü bir yer.

    Eğer vaktin varsa ben gidemedim Sehrin 2 ssat uzağında Dali'nin köyi var herkes bayılıyomuş oraya git derim.

    Başka ne yazabilirim bilmiyorum. Senin özellikle sormak istediğin birşey var mı?

    YanıtlaSil
  8. İremcim teşekkür ederim bilgiler için ancak henüz netleşen de bir şey yok; ikna turlarındayım :))Plaj için nette La Ramba'nın sonunda diyor doğru mudur? Bir de "Pep Tapasa" restoran sanırım öyle mi??

    YanıtlaSil
  9. Aslında bir tane plajı yok 3-4 tane var diye biliyorum biz gittiğimize kış olduğu için sadece gittik gorduk :)

    "Mar Bella"ya gittik ama yazın duyduğuma göre çıplaklar plajıymış onun dışındakiler olabilir. La Rambla'nın sonu zaten sahile cıkıyor o sırayı takip edince göreceksinizdir. Hepsi aynı hizada bir sürü plaj var bak bu link sana yardımcı olur
    http://www.aboutbarcelona.com/barcelona/beaches.asp
    "Pep Tapas" evetbir bar. Tapas dedikleri meze barı. Güzel içki ve değişik mezeler.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails