26 Ağustos 2009 Çarşamba

Konserler...

Ramazanın gelmesiyle yazın bittiğini yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım bir de nezle olunca tam oldu. Bu sene ramazan erken gelince yaz aktiviteleri erken sonlandı. Ama benim için hareketli bir yaz oldu. Hiç gittemediğim kadar konsere gittim. 2 tanesini yazmıştım ama gittiklerim arasında en beğendiğimi yazmak istedim.


İlk önce Göksel ve Yalın'a gittik. Onlar hakkındaki görüşlerim gayet olumluydu hele Yalın'dan böyle bir performans beklemiyordum.

Sonra bir vesileyle hiç planda yokken İbrahim Tatlıses'e gittim. İbo içinde düşündüklerimi yazmıştım. Adam gerçekten muthiş bir ses.


3.olarak Volkan Konak konserine gittik. Benim daha önce hiç dinlemediğim birisiydi. İlk dinlediğim sarkısı Cerrahpaşa olmuştu. Hep Karadeniz müziği yaptığını düşündüğüm birsiydi ama aslında öyle olmadığı çok dolu dolu bir sanatçı olduğunu bu konseriyle daha iyi anladım ve bu kadar bir hayran kitlesi olduğunun hiç farkında değildim. Resmen doldu taştı konser 4.500 kişilik yere 6 bin kişi gelmişti ve hiç ara vermeden konserini tamamladı. Bazı bilmediğim sarkılarında sıkıldığımı itiraf ediyorum ama tüm konserler için geçerli bir durum bu bilmediğim şarkı olunca enerjim düşüyor :) Volkan konak başarılı bir konser verdi.

4. olarak çok uzun zamandır gitmek istediğim hatta Alper'le benim aramda sıkılınca ve biryerlere gitmek isteyince kullandığım geleneksel bir cümle haline gelmişti . "Alper beni Serdar'a götür. Alper beni Serdar'a götür." ve Alper beni Serdar'a götürdü. Bir an olsun yerime oturmadım. Bu kadar çoşturan 2. bir kişi varmı bilemiyorum. Gerçekten sahne şovları ile süper bir konserdi. Resmen ıslık çalıp şarkılarını söylemekten sesim kısıldı. En son sandalye tepesinde sarkı söylüyordun o kadar yani. En fazla Harbiye'de konser veren ve dolduran kendisi oldu. Abartı bir rakam gelebilir ama 7-8 bin kişi olduğu söyleniyor çünkü millet üst üste izledi resmen.


5. olarakta Ajda'ya gittik. Açıkçası herkesin bir kez gitmesi gereken bir konser. Sahneye birbirinden güzel kostümlerle çıktı. Kadım bu yaşında hala süper bir fiziğe sahip. Açıkçası ben ondan çok daha iyi bir sahne beklerdim ama ayağı kırık olduğu için çok eleştirmekte istemiyorum. Konseri Tarkan'ı supriz olarak sahneye çıkarıp düet yapmaları kurtardı. Tarkan 3 şarkı söyledi Harbiye ayaklandı resmen.

Bu yaz konserleri arasında en favorim açık ara Serdar Ortaç'tı. 9-8'lik ritimi birazcık olsun seviyor ve yerinizde duramıyorsanız benden size eğlence garantisi.

2 yorum:

  1. Senin için guzel konser serisi olmus Irem'cim, bütün Yaz'ların böyle olur inşallah:)

    YanıtlaSil
  2. Seneyede Kenan Doğulu yapalım :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails