30 Temmuz 2012 Pazartesi

Yeni hobim Minyatür evler...


Caddeye kurdukları dev bir maketten ev satışı yapan bir firmanın yaptığı şahane maketi görüp hayran oldum ve bende yapmak istiyorum dedim. 

Sonra biraz araştırdım aslında kurslarına gidip eğitimini almak istiyorum ama saatleri bana uymuyordu. Bende ufaktan kendi çapımda başladım.

İste yeni hobim ve benim yaptığım evin resimleri ve bu maketleri temin ettiğim Kıvanç bey'in benimle ilgili yazısı :) Tıklayın





4 yorum:

  1. İrem hanım merhaba;
    İçinizde minyatür yapmaya ilginiz büyükse bu minyatür başlangıç için çok mükemmel olmuş. Parçalar ne kadar hazırda olsa objeleri tanımanız , boyutları hakkında gözlemler yapmanız için faydalı olmuştur. Bundan sonra her türlü objeyi kendi yaratıcılığınızı kullanarak yapmanız lazım ve yaparsınızda. Bende minyatürle ilgili hiç bir eğitim ve kurs almadım, temamen internet araştırmalarım ve gözlemlerimle bu işe başladım. Minyatüre başlayalı 3 yılım dolmadı ama baya yol aldığıma inanıyorum. Sizede başarılar, inşallah % 100 kendi imalatınız mintyatürlerinizi en kısa zamanda görebiliriz.

    YanıtlaSil
  2. Özden bey siz gerçekten çok yol almışsınız ve çok güzel yapıyorsunuz. Parçaları kendim yapmam için gerçekten çok araştırmam ve üzerine çalışmam lazım. Su an bunlarla başlayıp belki ileride yaparım. Daha fazla zamanım olunca :) Ama sizi severek takip ediyorum tekrar tebrik ediyorum eğer bir serginiz olursa ona gemeyi isterim.

    YanıtlaSil
  3. Süper olmuş, ellerine sağlık İrem'cim:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba elinize saglik cok sevimli gercekten. Minyatur bizde pek gelismis durumda degil maalesef, dolayisiyla pek malzeme bulunmuyor. Ben hazir malzemeleri genelde ebay ve etsy den aliyorum. ebay de bayagi uygun fiyatli seyler bulabiliyorsunuz. onun disinda mimarlik malzemeleri satan buyuk kirtasiyelerde, ornegin kadikoydeki guven kirtasiye olabilir. Bauhausta hobi tahtalari var ahsap bolumunde. youtube ve pinteresttede cok fazla tutorial var, benim blogumdan pintereste ulasabilirsiniz, umarim faydasi olmustur :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails