15 Nisan 2011 Cuma

36.hafta





Çarşamba günü kontrole gittik ve allaha şükür her şey yolunda :) Doktorumuz işe gidebilirsin bir sorun yok dedi. Ben de evde oturup ne yapacağım işte de çok yorulmuyorum diyerek işe gelmeye karar verdim.


Ben toplamda 10 kilo almışım Toprak beyimiz 2.980gr olmuş :) Mayısın ilk haftası doğması muhtemel ama tabiki bunu allah bilir. Keyfi ne zaman isterse.


5 mayısta doğum yapacağım gibi bir his ya da istek vardı içimde ama doktor kesinlikle olmasın dedi. Bir seminer için 5 mayısta 1 günlüğüne Antalyaya gidecekmiş. O yüzden su an 5 mayısa olan tüm sempatim kayboldu.






Tabi yine hayırlısı diyorum buna biz karar veremiyoruz. Gelecek hafta çalışma hayatına 6 ay kadar ara vereceğim. Benim için evde oturup doğumu beklemek biraz garip olacak. Sonrasında eminin çalışma hayatından daha yorucu bir süreç bizi bekliyor olacak.


Bu haftaki kontrolden notlar bu kadar. Bir de bugün oğluma bir mail adresi aldım çok hoşuma gitti. Alper'e ondan bir mail attım. Toprak Özdemir'den mesaj var yazınca çok tuhaf oldu :)


Bizim diğer ufaklıklar Cem ve Defne'ye de aldım. Annelerine gönderdim artık büyünce oradan mesajlaşırlar. Bu adresleri zamanında bize teyzem almış derler belki onlar için güzel bir hatıra olur diye düşündüm.

7 yorum:

  1. Maşallah size canım. yuzum hep boyle gulsun... mail adresi fikri çok şekermiş... alper şaşırmıştır görünce. ne sürpriz ama kendi gelmeden postası geldi :)

    YanıtlaSil
  2. Hamilelerin en güzeliiiii :)))

    YanıtlaSil
  3. Hala inanamıyorum, ilk geldiğin günü hatırlıyorum ajansa. Küçük güler yüzlü bir kızımız daha başladı demiştim:) Hamile olduğunu söylediğin anki şaşkınlığım devam ediyor (bunu belli etmesem de). Ne zaman büyüdün sennn? Hayırlısıyla çok güzel bir anne olacaksın. Herşey gönlünce olsun güzelim:)

    YanıtlaSil
  4. Beste'ciğim alper görünce şok olmuş :) Sibel'im iyi ki varsınız.

    Nuriye'ciğim ben de inanamıyorum ama 6 yıl bitti bu ajasta 7. yıla giriyorum zaman hızla geçiyor.

    YanıtlaSil
  5. İrem ziyaretin için teşekkürler.Tatlı bir Toprak daha geliyor dünyaya ne güzel...Bu arada hamilelik sana çok yakışmış,maşallah çok güzel olmuşsun.

    YanıtlaSil
  6. bebişin 37.haftada olabilir canım hiç belli olmuyor minnişlerin ne yapacağı ne zamn geleceği :) bence sen bu hafta izne ayrıl doğum sonrası insan çok yıpranıyor ilk zamanlar anlamıyorsun bir kaç ay sonra belli oluyor yıprandığını hissediyorsun keşke doğum öncesi biraz dinleseydim diyorsun bende öyle oldu 37haftaya geçtim izne ayrıldım 2.günü bebeğim doğdu bu süreçte hiç dinlenemedim sonrası 2-3 ay iyiydi ama büyüdükçe sorunlar artıyor ek gıda dönemi,diş dönemi,yürüme vs ... kısacası benden sana tecrübelerime dayanarak biraz kafanı dinlenemeni tavsiye ederim bol bol uyu yeni bir zihinle bebeğini karşıla doğduğu günden itibaren yeni bir hayata kapıları açıyorsun artık annesin tüm sorumluluğuyla bi yolculuğa başlıyosun bebeğinden önce kendini düşünme gibi bir lüksün kalmıyor bu ister 1 aylık olsun ister 1 yaş olsun ...umarım yorumumu yanlış anlamazsın

    YanıtlaSil
  7. feyza'cığım yorumun için çok teşekkürler neden yanlış anlayayim :)Aksine tecrübeler çok kıymetli. Ben de bugün doktora sordum bir de herkes hasta bu hava değişimininden dolayı o yüzden açıkçası biraz korkuyorum.

    Toprak ismi benim etrafımda hiç yoktu senin ufaklığı görünce çok sevindim. Bir ufaklık daha olacak. İyi dileklerin için çok teşekkür

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails