18 Mart 2011 Cuma

İkiz gibi...

Geçen gün kızlarla fotoğraf çekildik. Farkettik ki, Eser'le tesadüfen aynı giyinmisiz nerdeyse ikiz gibi. Bir de benim gibi kendini hamile yapınca komik görüntüler çıktı :)



Artık sonlara geliyoruz heycan artıyor. Odası için duvar stickerı siparişi verdim hafta sonu yatağını almaya gidiyoruz. Artık sonra alt değiştirme ünitesi ve süs püs alıp elimizden geldiğince oda hazırlamaya başlayacağız.

Bez ve ıslak mendil konusunda kayınbabam ve kayınvalidem sponsor oldu bize. Bez,ıslak mendil, şampuan stoğu yapmış. İlk torun heycanlarına hakim olamıyorlar,
ama belli de etmiyor :)

İsim konusunda hala bir sonuç yok acele etmiyoruz. Toprak bana sıcak geliyor. Arası hala seviyorum. Kuzey ilk göz ağrım :)

Bugün Deniz "Demir" olsun sanki öyle hissettim dedi. Ama soyadla olunca Demir Özdemir bilemedim bir de kuzenim çocuğunun adı o yüzden bilemiyorum.

Neyse zor iş isime karar vermek. Çocuk yapmadan önce belirlerseniz kız olursa şu erkek olursa şu olacak diye hayat kolay olur. Çat diye koyarsınız :)

2 yorum:

  1. bizimkinin ismi daha karnıma düşmeden belliydi ama kız olacak olsaydı sanırım aynı sıkıntıyı da biz yaşayacaktık :) Eser'le o gün çok komiktiniz yaa :)))

    YanıtlaSil
  2. Demir Özdemir rahatsız eden bi kafiye yapmıyo :))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails