5 Ocak 2010 Salı

Öncesini yazmak gerekir...


Evlilikten önce tüm adetler yerine getirmeye çalıştım. Önce bir kına gecesi yapıldı aile arasında. Ben tüm İstanbulu kırmızı şık bir elbise bulmak için dolandım ve bulamadım :( en son Zara imdadımıza yetişti ve şarap rengi bir elbise bulabildim.




Kına resimleri elimde malesef yok henüz toparlayamadım ama canım arkadaşlarım bana hazırladıklarıbekarlığa veda partisinin tüm ayrıntıları var:)



Kına için anlatacak çok şeyim yok aslında kına tepsininde kına geldi, kına yakmak istediler ama elimi açmadım. Adettendir kayınvalide gelinin eline altın koyar gelin elini öyle açar. Ben de öyle yaptım. Kınayı kız kardeşim yaktı ve beni ağlatmak için herşeyi yaptılar. Geleneksel eğlenceli bir geceydi.



Bekarlığa vedayı anlatmadan önce tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkur ederim. İnsan o dönemde garip bir ruhhalinde oluyor sizin için birşeyyapılması çok hoşunuza gidiyor ve benim için güzel bir orginazsyon yapılmıştı. Nevcihan, Sibel ve Beste başta olmak üzere kimin emeği varsa herkesin eline sağlık.






Efendim bekarlığa vedam Arnavutköy'deki Kuzgun'da oldu. Ben davetli gibi gittim gider gitmez kızlar başıma bir duvak bacağıma bir bacak bandı geçirdiler:) Denizin soyun oyle tak ısrarlarına çok direndiğimi söylemek istiyorum. Kadın çılgın :)) Tek sorun muzikti bizi Serdar çoşturuyor gerisi hikaye diye düşündüğüm için çok istedim Serdar çalsın ama olmadı kuzgunun konseptine aykırı türkçe çalmıyorlar. Neyse onun dışında ben yinede eğlendim.Fotograflardan belli mi bilmiyorum yorgun çıkmışım galiba :( yorgundum ama çok mutluydum. İçtik, güldük, fal çektik, dans ettik, sohbet ettik, anlattık anlattık... Kızlar herşeyi düşünmüş t-shirt'ten duvağıma, bacak bandından, yiyeceklere herşey süperdi.

Resimler galiba anlatacak :)

4 yorum:

  1. iremcim bu donemi de en guzel sekilde yasamanin nedeni bana gore hayata her zaman pozitif bakman. panikledigin, yoruldugun olmadi mi hic? olduuuuuuu ama bizlerle paylasarak, sevgili alper'in destegini alarak, elbette kendi guven ve gucunle altindan kalkmasini bildin. Seni cok seviyorum iroşum...
    (Full Moon, nam-ı diğer Beste)

    YanıtlaSil
  2. canım bestoşum ben de seni çok seviyorum iyi ki varsın:)

    YanıtlaSil
  3. süperrrrrrrrr canım benim evlenmişsin de tebrikler mutluluklar canım nice senelere her şey istediğiniz gibi olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel gelin oldun bebeğim sen! Kirpik düşse ne yazar!!! :D

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails