31 Temmuz 2009 Cuma

Midpoint, Göksel ve Yalın...

Dün süper bir akşam geçirdim. Kızlarla Göksel ve Yalın konserine gittik. Öncesinde Midpoint'te biraz içki ,biraz atışmalık birşeyler yedik. Daha önce strawberry mojito hakkındaki düşüncelerimi yazmıştım, dün yine içtik ve bence yine cok güzeldi. Sonra "Eraser Head" diye bir içki önerdi garson arkadaş bize ve Beste'ye cok hafif ve şekerli gelince onu da ben içtim :)
Gerçekten çok şekerli bir içkiydi. Tam bana göre. Patates tava, parmasenlı tavuk ve Sibel'ciğim kimseyle paylaşmak istemesede paylaşmak zorunda kaldığı cajun tavukları da superdi :))))

Çok güldük çok eğelendik sonrasında Beste, Sibel, Deniz, Dila, Elvan ve ben Harbiyedeki Göksel ve Yalın konserine gittik. Her ikisininde perfonmansı superdi bence.
Göksel'in albümünü çok beğenmemiştim açıkçası çünkü her sıkışan eski şarkılara dönüyor diye düşünmüştüm ama dün akşam fikrim değişti.
Çok yakışmıştı Göksel'in sesine ve sahnesine eski şarkılar. Kendi şarkılarından favorileride söyledi. Kıyafete gelince ben çok beğendim. Nostaljik bir albüm için çok güzeldi.
Ve arkasına Yalın'dan benim hiç beklemediğim bir performans sergiledi. Yalın'ın sahnesi çok beğendiğim. O ufak tefek adam orayı baya bir çosturdu. Bizde çok eğendik. Hep oturarak izledik ama son 2 parçada ayakta geçiridik.
Eğer ben Yalın'da bu kadar eğlendiysem Serdar Ortaç'ta ne yaparım onu bilemiyorum. Onun konserinde çok eğleneceğime eminim. Akşam eve gidip televizyonu açtık. Açtık diyorum Dila'cığım geldi mersinden geçen hafta. Ben içerdeyken o açmış, bir baktım Serdar var ve canlı performansı ile bir sürü sarkısını arka arkaya sıralıyor. O saatte o yorgunlğa rağmen salonun ortasında beni çosturdu.
En kötü günümüz böyle olsun diyorum. Eğer kısmet olurda Serdar konserine gidersem ve beğenirsem -ki şüphem yok ama olsun ucunu açık bırakalım- bekarlığa vedamı da onun sahneye çıktığı bir yerde yapmak isterim.
Ve buradan sevgili nişanlıma sesleniyorum Alper beni Serdar'a götür, Alper beni Serdar'a götür :))))

3 yorum:

  1. kızım güldürdün beni yazının sonuyla, yazacaklarımı unuttum :D

    YanıtlaSil
  2. Evet Alper bizi Serdar'a gotur:))

    YanıtlaSil
  3. alper bizi serdar'a gotur, goturemezsen biz yine seni ede birakip yalnız gideriz haaa ona gore <:)))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails