1 Temmuz 2009 Çarşamba

Büyük anneanne

Geçen cumartesi annem, ben ve Ada bağdat caddesine gittik. Yaz aylarında Adana çok sıcak olduğu için anneannem yazların bir kısmını Feneryolundaki evde, bir kısmınıda büyük ada'daki evde geçiriyor.
Annem Adana'ya dönmeden annesini görmek istedi ve biz anneanneme gittik. Ada'ya hem gelinlik bakacağız hem de büyük anneanne'yi göreceğiz deyince o tabi hemen gelinlik bakma olayına girmek istedi :) ziyaret kısmını çok istemedi. Bizde çok kalmamak için söz verdik ama gidip hemen kalkmanın olmayacağını büyük anneanne'nin yaşlı olduğunu ve bizi görünce çok sevineceğini falan anlattık. Neyse sonrasında gelinlik bakacağımızı düşünüp bir süreliğine ikna oldu.
Anneannemlerin evine gelince annem Ada'ya "Bak kızım büyük anneanne terasta oturuyor" dedi. Ada'da terasta oturan anneannemi göremedi ve bir altta katta oturan yaşlı karı - koca çifti anneannem sandı ve bombayı patlattı " Bir erkekle balkonda başbaşa oturduğuna göre hiçte yaşlı değilmiş" dedi ve biz annemle apartmanın önünde gülmekten bayıldık.

Yani yaşlı olmadığı için ziyaret etmeyede gerek yoktu. Bazen gerçekten kafalarının nasıl çalıştığın şaşıp kalıyorsunuz.




2 yorum:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails