14 Mayıs 2009 Perşembe

Dikkat hamile var!


Geçen yaz evlenen kardeşim 5 aylık hamile. İnsanın inanası gelmiyor. Günlerdir resim istiyordum hamile haline goremek için bugün kısmet oldu. Adana'da oturduğu için görememiştim bir türlü :)


Kardeşimle biz hep aynı şeyleri yaptık. Aynı okulda okuduk, aynı ünüversiteye gittik, aynı evde ikimiz yalnız yaşadık. O yüzden onunla paylaştıklarım çok ayrıdır. Şuan benim kardeşimin bir çocuğu olacak ve benim ondan uzakta olmam beni galiba üzüyor. Keşke yanında olsaydım. Paylaştığımız o kadar güzel ana bu da eklenseydi. Karnının büyümesini görebilseydim. Bebişe birlikte birşey alsaydık, odasına baksaydık.

Ama olsun kısmetse eylülde doğuma gideceğim, aralıkta bizim ufak bebeğimiz benim düğünüme buraya gelecek. Ya teyze olmak süper bir duygu. Teyze olmak ile ilgili ayrıca bir yazı yazacağım. Benim minik fındığım Ada'cığımdan bahsedeceğim. Suan gelecek olacak bebişimiz galiba defne olacak. İsim annesi ben oluyorum ama bakalım belki son anda değişir belli olmaz.


canım kardeşim seni çok seviyorum hamilelik çok ama çok yakışmış :)

3 yorum:

  1. Çok keyiflidir hamilelik dönemi, heyecanlıdır :)
    Bir avazda doğurur inşallah kardeşin... Sağlıkla, sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. Aman ne guzel bir hamile :) defne olsun, benim cingozumle adaş olsun. Teyzeyim , teyzesin, teyzeler... anne yarisiyiz, ama hic de yarim degil sevgimiz.

    tebrikler, aileniz icin peş peşe guzelliklerin yasanacagi onumuzdeki aylar icin bol bol sanslar...

    YanıtlaSil
  3. Minik "Defne" saglikla dunyaya gelir insallah... Bu guzel haberlerinle seninle birlikte bizler de mutlu oluyoruz. Allah tamamina erdirir insallah:)

    Mutluluklarimizin devami dilegiyle...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails