8 Aralık 2011 Perşembe

7 bilinmeyen MİM



Sibel'ciğim beni mimlemiş. Kendin hakkında 7 gerçeği açıkla demiş.Hadi bakalım yazmaya başlıyoruz. Ama kendimle ilgili asıl gerçek kucağımda :)



1- Yeni aldığım bir şeyi hemen kullanmalıyım. Kullanmayım, sonra lazım olur vs hiç diyemem. Çorap alsam ertesi gün ona kıyafet uydurur giyerim. Oje, toka bunun gibi ufak şeylerde fark etmez. Giymezsem, kullanmazsam çatlarımmm :)


2- Kafamda iyidir ya da kötüdür diye kalıplar vardır. Bu özelliğimi hiç sevmem ama bunu yıkmak için çok çaba harcıyorum. Ama yine de bazı durumlar için ikna olmak isterim. Kendimde uğraşırım ama birinin beni rahatlatmasını isterim.


3- Nalbur işlerine bayılırım. Ya bir oto yıkamacım ya da bir nalbur dükkanım olsun isterdim. Aslında hala olsun isterim. Şöyle çok şık tüm o jontaların, vidaların, çivilerin ayrı ayrı beyaz küçük bir sürü çekmecesi olan dolaplar içinde düzenli düzenli durduğu bir yer isterim. (Biraz düzen takıntısı var. Her şey derli toplu olsun isterim etrafta kalabalık olmasın.)İKEA'dan falan bir şey aldık mı dayanamam hemen montaj için başına geçerim. Galiba montaj gibi parça birleştirme işlerini çok seviyorum.


4- Zorunlu akrabalık ilişkilerini çok sevmem. Birileri üzülmeyecek diye hiç istemediğim insanların çevremde olması zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Zaten sevdiğim benim de vakit geçirmekten mutlu olduğum insanlarla görüşürüz bu zorlama niye. Aile, türk toplumu vs vs ama bana maalesef bu çok yapay geliyor bana. Yapay ilişkilerden de hoşlanmıyorum.


5- Dolambaçlı ayak oyunlarını hiç sevmem. Aklımdakileri söylerim, söyleyemezsem kafamda kurdukça kurarım, büyüttükçe, büyütürüm. O ufacık olay hatta olay bile olmayan düşünce beni yer bitirir. Politik olup bir yere gelmişliğim maalesef yok. Belki de yapmak lazım :)


6- Planlı yaşamak isterim. Önceden ciddi takıntı halindeydi. Plan dışı olan şeylere çok kızardım. Benim aklımdaki şey bozuldu diye delirirdim ama şimdi daha ılımlıyım her an her şey olabilir kadar geniş olmasam da biraz esneme payım var.


7- Bir yere gitmeden önce oranın her şeyini araştırırım. Ne, nerede, nasıl gidilir, ne yenir, ne yapmak lazım, hastane nerede vs. gibi tüm detayları öğrenirim. Bir de feci bir hafızam vardır. Bu sayede bunları unutmam kimsenin aklında tutmadığı bir isim, bir yer, hatta o yerin sahibinin adı gibi gereksiz detayları eğer duymuşsam görmüşsen unutmam. Seneler sonra bile hatırlarım.


Aklıma gelenler bunlar oldu mu Sibelim :) Kime mimleyeceğim bilemedim ama bulunca mimleyeceğim söz.


3 yorum:

  1. Süper olmuş böcüğüm, ellerine sağlık :)))

    YanıtlaSil
  2. bazı huylarmız benziyor adaşım.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Beste'ninkini okudum az önce, şimdi seninki de ne kadar sıcak ve samimi... Züper

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails