24 Haziran 2011 Cuma

tırnaklar uf oldu

Tırnaklarını kırkı çıkınca kesmiştim aslında ama dün bir baktım bazı parmakların kenarları kızarmış. Ne yapacağım bilemedim. Bunun için doktor aranır mı diye düşünüp önce aramadım.

Sonra dışarıda biraz işim vardı o sırada eczaneye girip sordum. Önce bir krem verdiler sonra Toprak'ın henüz 1.5 aylık olduğunu duyunca doktorunuzu arayın dediler.
Ben de aradım. Su an sadece baticon sür dedi. 2-3 güne geçmezse bakarız dedi. Neden olur dedim. Yanlış kesmişsinizdir tırnakları dedi. Ama hep oluyor merak etme dedi.



Ne güzel eldivenleri çıkarmıştık şimdi ilaç sürüyoruz diye geri döndük. Annem eskiden kahve sürün derlerdi dedi. Eğer geçmezse onuda denesem mi ne.


Çünkü annem ne söylese bir sonraki kontrolde doktor hemen hemen aynı şeyleri söylüyor.




Bu sefer onlar söylemeden yapsam mı bilemedim :)

5 yorum:

  1. çok geçmiş olsun canım, eminim geçecektir. telaş yapma...

    YanıtlaSil
  2. canım benim geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  3. çok sağolun kızlar öpüyorum sizi

    YanıtlaSil
  4. iremcım panık olma rahat ol olur oyle seyler bıraz dıptenmı kestın acaba ..tırnaklaı duz kesmeye calıs cnm..ılk cocukda ınsan boyle oluyor bılırım..ama ınan hıc gerek yok:)
    hadı gecmıs olsun ınsallah

    YanıtlaSil
  5. benim yiğenimde ayak parmaklarını birbirine sürterek kızartmıştı :) doktoruda biz göbeği düşsün diye sürdüğümüz sanırım batikondu ondan sürün demişti ve geçmişti tabi gene kendi doktoruna da sor canım :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails