31 Mayıs 2011 Salı

ziyaretler :)

Haftasonu Toprak'ı görmeye Selin teyzesi geldi. Selin Alper'e benzetti Toprak'ı. Her gören değişik yorumlar yapıyor. Alper bana benzetiyor, ben kimseye benzetemiyorum .Bence her gün değişiyor :)



Artık 1 aylık olmak üzereyiz. Hala göbek düşmedi. Bu kadar geç düştüğünü gören var mı aranızda? Ya da bunu tecrübe eden? Bir sorun gözükmüyor doktor da soru yok diyor ama insan endişe ediyor. İnternette okuyorum ama ondan da vazgeçtim çok bilgi iyi değil kafamda kuruyorum sonra.


Onun dışında keyfimiz iyi ben daha iyi oldum dikişlerim iyileşti sayılır artık rahat hareket ediyorum. Sütüm Toprak'a yetiyor çok şükür ama su sağma işi olmuyor. Sağmada başarılı değilim. Emiyor sonra sağıyorum hiç çıkmıyor bir de ağrısı cabası. Emmeden önce sağmaya çalışıyorum yine hem canım acıyor hem de cok az çıkıyor. O yüzden sağma işini şimdilik askıya aldım. Toprak emmerken çok daha güçlü emiyor galiba ve o yüzden sağmadan daha etkili oluyor.Bu konuda fikir verecek olan varsa çok sevinirim.



Bir de bu perşembe de Göksu teyzesi ve Defne cücesi gelecek. Onun içinde çok mutluyuz. Defne'yi çok özlemiştik gelince tüm kuzenleri bir araya getirip fotoğraf çekeriz artık.

3 yorum:

  1. tatlım düzenli emiyorsa sağmana gerek yok. önemli olan, emdiğinin ona yetip yetmediğine dikkat etmen. sağma işini ona emdiremediğin zamanlarda yap, yeterli.

    YanıtlaSil
  2. Aynen Sibelim doğru söylemiş,sen emziremediğin zamanlarda sağarsın,doymazsa bir şekilde anlarsınız.
    Ayrıca ilk zamanlar öyle oluyor yetiyor mu yetmiyor mu diye.Kilo alımlarından anlaşılacak,gelişiminden anlaşılacak.
    Kafana takma,dinlen bol bol,su,rezene çayı iç,mutlu ol hep sütün zaten iyi olacaktır.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails