24 Mayıs 2011 Salı

öyle bir geçer zaman ki





Evde zaman nasıl geçiyor anlamayacaksın bir bakmışsın akşam olmuş diyorlardı ve öyle oldu. Gece ile gündüz karışınca haliyle gündüz biraz uyumak gerekiyor. Gündüz uyuyunca gün çabuk bitiyor.





Galiba yavaş yavaş bu düzene alışıyorum. Her 3-4 saatte,bazen saat başı daha doğrusu Toprak bey'in canı ne zaman isterse emzirmeye :) Onunla birlikte uyuyup onunla birlikte uyanmaya.



Süper bir anneannemiz var allaha çok şükür ve akşam gelince eve geldiği andan yatana kadar bana çok yardımcı olan şahane bir babamız var.




Her ikisinden de allah razı olsun :)



Göbeğimiz hala düşmedi. Dün doktora gittik allaha şükür bir sorun yok bazen böyle geç düşer kordon çok kalın dedi. Sünnet iyileşti göbek hala yerinde. Oğlum bu kadar bağlı kalma göbeğine diyorum dinlemiyor :)

Onun dışında mağlum Fenerbahçemiz şampiyon oldu. Bizde doğuştan fenerli olan oğlumuzla bunu kutladık :) Hadi ilk şampiyonluğu gördü darısı her seneye olsun :)



Bizden haberler böyle zaman buldukça yazacağım.

4 yorum:

  1. Maşallah annesi,Allah nazarlardan korusun,göbeği de düşer yakın zamanda;)

    İlk zamanlar sürekli emzirmekle geçer zaman:))Emzirme süresi uzun olur,sonra azalıyor bebek güçleniyor çekerken kısa sürede karnı doyuyor.

    YanıtlaSil
  2. Canım iroşum. maşallah maşallah... çok şeker görünüyor. canım benim çok özledim, sana uygun bi zaman gelip görmek isiyorum. mucksssssss

    YanıtlaSil
  3. İrem ne kadar tatlı olmuş Toprakcık, ilk fotoğrafına bayıldım! biraz daha büyüsün buraya bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  4. Oyyyyyy ooy diye severken, birden taraftara bağlıycam olayı llaaaaaa laaaaa oooo fenerbahçe

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails