16 Şubat 2011 Çarşamba

28. hafta ve kontrol

Bugün oğlumuzu görmeye gideceğiz :) 28.haftadayız ve kontrolümüz var. Bakalım ufaklık kaç gr olmuş, gelişimi ne durumda.

İsim konusunda 2 isim üzerinde duruyoruz şimdilik; Aras ve Toprak. Ben hala Arası çok beğeniyorum ve ama Toprak olursa da mutsuz olmam :)

Babamızı memnun etmek zor oluyor biraz.



Başka bir gelişme ise ev konusunda oldu. Aslında doğumdan önce bir ev alıp taşınmak istiyorduk ama kısmet değilmiş ne içimize sinen bir ev bulduk ne de kredi alma olayları istediğimiz noktalara geldi.

Her işte bir hayır vardır dedik ve doğum sonrasına erteledik. Şimdi oturduğumuz evi düzenleyip çocuk için uygun bir düzene getireceğiz.

Benim için taşınma çok göz korkutucu çok stresli bir durum. Öyle hemen karar verip taşınanlara hayran oluyorum. Ben karalar bağlıyorum. Hiç aklıma kolay olacak, hiçbir sorun çıkmaz, bu kadar insan nasıl taşınıyor seçenekleri gelmiyor.

Olumlu düşünmem gerektiğini biliyorum ama aklıma bir türlü bu olumlu şeyler gelmiyor. Bunun yanlış olduğunu bilmekte bir adım olsa gerek.Kendimi bu konuda kesin eğitmeliyim. Hayat böyle geçmez :)

"Olumlu düşün olumlu olsun, her şeyin hayırlısını dile" bunu aklımdan çıkarmamalıyım.

Evet durum bundan ibaret ve size son halimden fotoğraflar.


Kaç kiloyum su an bilmiyorum. En son 65'ti bakalım 2 haftada ne değişti.

6 yorum:

  1. çok güzelsin canım benim, güzel suratlım. dediğin gibi herşeyin hayırlısı. hem bu eviniz de çok güzel zaten, demek ki baktıklarınız bundan daha güzel değilmiş ;) belkim de "Aras-Toprak" burada doğup büyümek istiyordur :)))

    YanıtlaSil
  2. Maaşallah,Allah nazardan saklasın.Kiloda kontrollü gitmekte fayda var tabi ama çok sıkı diyette yapılmamalı hamilelikte bnece:)

    YanıtlaSil
  3. siboşum canım benim çok teşekkürler :)Evet belki de oğluşum bu evde doğmak istedi. Hiç böyle düşünmemiştim :)

    Aylin'ciğim çok saol canım, aslında hiç öyle aman dikkat edeyim durumuna gitmedim. Ama su an iyi gidiyorum herkes son 2 ay çok alıyorsun diyor bakalım umarım normakl bir kilo ile bitiririm.

    Bebeşin sağlığı için yoksa kilo dediğin verilir ne olacak ki:)

    YanıtlaSil
  4. İroşum yavru kuşum, pozitif düşünce sensin, eminim bunu kendi içinde halletmeyi başaracaksın. sana inanıyorum. her şey yolunda maşallah. önümüze bakalım degil mi ama :) seni seviyorum

    YanıtlaSil
  5. beste'ciğim iyi ki varsın :) ben de seni seviyorum.

    YanıtlaSil
  6. Canım maşallah çok iyi gidiyorsun. Hiçbir fazlalılığın yok, olmayacak ta inşallah. Ev konusunda da herşeyin hayırlısı diyelim. Zamanı var demek ki...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails