16 Mart 2010 Salı

ve yeni bebek geliyor...

Başlıktan benim hamile olduğum anlaşılabilir ama henüz değilim :) Ada'cığım annesi, biricik ablam 2. çocuğuna hamile. Ada'ya kardeş geliyor.

3.ayı bitti bu ay cinsiyet öğreniyoruz inşallah. Eniştem erkek istiyor ablam kız. Bakalım ama suan aramızdaki ismi "recep" ufaklığın.

Neden recep diye sorarsanız çok tesadüf olarak hem enişten hem de Alper bu haberi öğrenince "Hani benim recep'im recep'im" diye sevindiler... Adı recep kaldı, ablam biraz gıcık oluyor bu duruma ama cok sesini çıkarmıyor.

Ada hanıma gelince kendisi durumdan henüz haberdar değil. Geçtiğimiz hafta onun doğumgününü kutladık. Annesi ve babası sana hediye olarak belki bir kardeş veririz demiş Ada'dan gelen cevap: Ama benim doğungünüm yarın ne yani hediyemi 9 ay sonramı alacağım olmuş :)

Kardeşi olacağını annesinin hamile olduğunu bence hissediyor hatta biliyor ama suan resmi bir açıklama yok kendisine.
Ada'nın derdi annesi hamile olunca kilo alacak ve çirkin bir şişman bir anne olacakmış. O yüzden istemiyormuş ama bir yandan da annesiyle benim ilişkimi görüp istiyor.

Yeni bir hayat yeni bir dönem başlıyor bizim için. Cinsiyet belli olunca haberdar ederim. Eli ayağı düzgün olsun hayırlısıyla ablam sağlıklı bitşrsşn hamileliğini gerisi önemli değil...

3 yorum:

  1. Oyle tabii canim. onemli olan o... hayirli olsun.. ogrenmemiz pek ilginc olmustu bu arada hatirlatirim :) ya da zaten nasil unutabilirsin ki :) Kıdemli teyze seniiiii

    YanıtlaSil
  2. Canımmm, hayırlı olsun mu derler, gözünüz aydın olsun mu derler? Neyse hepsi birden olsun işte. Allah analı babalı büyütsün Recep'i:)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails