3 Mart 2010 Çarşamba

Kocaya yakarış :)

Üniversiteyi İzmir'de okuyan bir kayınbiraderim var. Kendisini çok severim. Yazık ders çalışmak için bilgisayarı yokmuş :) Yanlış anlaşılmsın ders çalışmak için sadece facebook vs. için değil. Hemen fesatlık yapmayalım.

Benim canım kocamın, onun biricik abisinin gönlünü razı olmadı bu duruma ve benim bilgisayarımı vermeye karar verdik. Ben eve geldikten sonra işim yoksa bilgisayar açan biri değilim. Alper gelir gelmez açar ve yatana kadar açık kalır.

Ama benim bilgisayarımı verirken Alper bana söz verdi. Sana istediğin bilgisayarı alırız dedi.
Ne zaman alacak bilmiyorum ama en kısa zamanda olmasını diliyorum.

Kendi bilgisayarı ona göre eskiyince onu bana verip kendine yeni alıyor. Ben hep 2.el kullanmak zorunda kaldım. Bu sefer kararlıyım. Blog ahalisine sesleniyorum, Uğurböcüğünün kocası ona hemen bilgisayar alsın kampanyası başlatalım :) İstediğim bilgisayar sony vaio X serisinin en ince tasarımı.





Desteklerinizi bekliyorum... Canım kocam sanada buradan sesleniyorum. Şu alma zamanını bir noktaya bağlasak. Öyle havada uçuşmasa :)

6 yorum:

  1. hööyyttt! Alper ne zaman isterse o zaman alır! evin erkeğine karışılmaz!!! :P

    YanıtlaSil
  2. Pes yani İrem'cim, tabi ki Alper istediği zaman alacak, üstelik bir de model söylemişsin, ona da o karar verecek değil mi ama:P

    YanıtlaSil
  3. çok saol canım bu desteklerinin devamını bekliyorum. Arkadaşlar destek konusunda Sibel örnek almamanızı önemle rica ederim...

    YanıtlaSil
  4. eheheheeee! Alper bizi Serdar'a götür!!! :D

    YanıtlaSil
  5. Alper bizi bu sene serdar'a gotur deee biz de bu azgin kadini dizginleyelim buradan :) hehehhe şaka beee. ben hep kadın ahalisinin tarafini tutarim, yine tavrimdan sasmayacagim. "Alper ağa, tez vakitte karınıza diledigi lapton alına, getirme beni oraya"
    (Süklüm büklüm: Umarim Alper okuyamıyordur :)

    YanıtlaSil
  6. Merak etmeyin bu sebepten görüş belirtmeyen varsa hiç çekinmesin dün sordum okuyamıyormuş. Evden bakarım falan dedi bende gerek yok dedim :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails