2 Mart 2010 Salı

Ev ziyareti...

Aslında ilk önce YazAşkı Deniz'ciğim veFull Moon Beste'ciğim gönderdiği MİM'leri cevaplayacaktım ama fotograf makinamızın olmamasıyla alakalı bir geçikme yaşıyorum. Bu MİM'leri en kısa zamanda cevaplayacağım kızlar merak etmeyin unutmadım, atlamadım :)
Şimdi elinde fotografları olan kızlar partisine gelelim. Yeni evlendiğim için ajanstaki kızları evime davet ettim. Onlarda sağolsun beni kırmadılar. İşte geçen hafta salı yaptığımız kızlar partisi.

Doli ve Meltem. Doli'ciğim erken saatte çok uykusu geliyor ama beni kırmadı ve geldi. Hamilelik onu baya uykucu yaptı :) Birde ayran içince artık gerisini siz düşünün. Meltem'ciğim sağolsun ben ve kocama özel 2 fincan getirmiş. Biri kalp biri yıldız şeklide en kısa zamanda deneyip burada sergileyeceğim.


Lian ve Didem. Didem Sibel'e bakıp poz veriyor ama Lian nereye bakıyor bilmiyorum. O da başkasına poz veriyor galiba :) Lian Cihangir evlerini yüksek tavanları çok merak ediyordu umarım beğenmiştir evimi. Evi bilmiyorum ama koltukların rahatlığını beğendiğini biliyorum. Bizim koltuklara oturdun mu bir yayılma hissi geliyor insana yemekten sonra herkese öyle oldu :)

Ben, Sibel ve Beste :) Benim hayatımda oldukları için mutlu olduğum yeri çok ayrı iki arkadaşım :) Bu evi Beste'yle birlikte tuttuk kontrat yaparken o da vardı her aşamasında kızlar vardı yani. Beste, bu halini görünce şaşırdın mı? Çok değişmiş değil mi? :)


Deniz ve Ayşe koltukta atıştırıyorlar aralarında Derin bey'in meşhur ağzından alev çıkaran ejderhası :) Deniz o ejderhayı bulana kadar ne çekti. Yayılma hissi dediğim tam olarak olmasada buydu :)


ve Yaso... 5 senedir ekip arkadaşım. İyi kötü çok şey paylaştık. Evliliklerimiz 2 ay arayla o eylül sonu evlendi ben aralık başı. Dünya tatlısıdır. Sürekli bir mail kaybeder ve sadece bana "İrem şu mail sende var mı diye sorar" İnanın bana sadece bu soruyu sorması bile hemen bulmasını sağlar. Artık birimizin yarım bitirdiği cümleyi, diğerimiz tatmlıyor. Benden en büyük şikayeti çok abur cubur seviyor ve onuda teşvik ediyor olamam :)



İşte bu da Deniz'in dünya şekeri afacan oğlu Derin bey. Rtık sona doğru uykusu geldi. Alper'in yanına verdik ve uyudu. Bu son direnişleriydi.



Bu da Derin'in bizi toplu çektiği fotoğraf. Hepinize tekrar teşekkürler ayağınıza sağlık. Tekrar yapalım bu organizasyonu...


3 yorum:

  1. eviniz her daim bereketli olsun İremcim... bir yastıkta kocayın inşallah. sende benim için çok değerli bir arkadaşsın... seviyorum bebeğim seni :))) ama şu dombili fotoğrafımdan başka bir fotoğrafı yayınlasaydın daha bi çok severdim :P

    YanıtlaSil
  2. evet iremcim, evinizi birlikte tutmustuk, bombos hali bile cok guzeldi. at kosturursunuz burada demistim, ama cocuklarinizin kosturmasi tercihimiz tabi :)) simdi de ozenle secilmis, zevkli mobilyalarla gordum cok begendim yeniden. bu arada ev sahipligi konusunda da becerilerinin hayraniyim, bilesin. cok seviyorum seni, tatlımsın sen benim.

    YanıtlaSil
  3. Canım beni yine gelin hep beklerim. Sizi ağırlamak gerçekten mutluluk.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails