11 Ocak 2010 Pazartesi

Bağrıyanık :)

Ada'cığımla cumartesi günü G-Mall'daki MAC'e gittik. Merak edenler için söylüyorum şahane bir yer. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Havuz biraz küçük ama güzeldi. Ablam içerde yürüdü biz de yüzdük. Çok kalabalık olmaması bizim için avantaj oldu. istediğimiz gibi oynadık. Öyle efendi efendi sakin sakin yüzmedik tabi. Ada ile öyle şeyler çok mümkün değil atladı, daldı, yarıştık. Sonra o yorulunca ben sakin sakin yüzdüm. Ben yüzerken o mu ne yaptı benim kaç saniyede yüzdüğümü tuttu.

Cumartesi günü spor sefasından sonra Ada benimle eve geldi. Alper'le evlendikten sonra ilk kez bizimle yeni evimizde kaldı.

Bizim yeni yatak odasına gidip " Alper'in yeni yatak odası burası mı? " diye sordu bende "sadece alper'in değil bizim orası" dedim. "Bügün de mi burada yataksın?" diye sordu "evet" dedim. Kafasında oturtamadı daha galiba:))

Yemek yaptık, sonra televizyon izledik. Televizyonda kelime oyunu diye bir program var biz onu seviyoruz ve takip ediyoruz. Bir soru geldi ve cevabı bağrıyanıktı. Bizimki televizyonda bu cevabı görünce beni gülme krizine sokan şeyi söyledi. "İrem ben karnıbahar ile karnıyarığı biliyorum bağrıyanık ne ki" dedi ve ben uzun süre gülmekten cevap veremedim. Sonra çok üzülmüş, içi yanmış insan falan dedim en azından onun hayal ettiği gibi bir yemek olmadığını anlattım :)

Akşam Adana'dan Selin teyzesi geldi. O gelecek diye uyumak istemedi. Ama bu arada da uyuku gözünden akıyor. Bende biraz eğlence olsun hem de uyuya kalmasın diye gel kek yapalım dedim. Keki birlikte yaptık teyzesi geldi ona yedirdi ve yediğini gördükten hemen sonra uyuya kaldı :)
Çok güzel ve yorucu bir cumartesi geçirdik.

4 yorum:

  1. bayiliyorum Ada'nini laflarina... aksam dusundum bir daha cok guldum :) ilahi Adacim.
    xoxo

    YanıtlaSil
  2. merhaba .bende ADANALIYIM ve soyismim BAĞRIYANIK . bir sorum olacaktı o programın oynadığı günün taihi hakkında bilginiz varmı hatırlıyormusunuz bana o video lazmda tarihini bilmiyorum lütfen yardım edin .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil

    2. hüseyin bey bu postu yazalı cok olmuş hatırlamam mumkun değil. Ama eğer bu postu 11 ocak 2010da yayınladıysam ve cumartesinden bahsediyorsam 9 ocak 2010 olması çok muhtemel.

      Sil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails